Fleischmann Magic Train H0e junarata

Myydään pienoisrautatie kalustoa / tarvikkeita.

Valvojat: jhr, Hermanni

Junnailija
Konduktööri
Viestit: 62
Liittynyt: 22.11.2016 15:56

Fleischmann Magic Train H0e junarata

Viesti Kirjoittaja Junnailija » 15.12.2018 18:06

Vielä ehtii pukinkonttiin, ainakin pääkaupunkiseudulla!

Vähänleikitty, erittäin hyväkuntoinen ja ehjä Fleischmann Magic Train 0e-skaalan matkustajajuna (kapearaiteinen, mittakaava 1:45, H0-raiteilla, raideleveys 16,5 mm).
Sisältää 2-akselisen höyryveturin, 2 matkustajavaunua (joissa irrotettava katto), raideovaali, muuntaja/ajosäädin.

Lisäksi: 4 erilaista Magic Train -tavaravaunua, ohitusraidesarja (2:lla vaihteella) sekä pistoraidesarja (yhdellä vaihteella ja päätepuskimella).

Kaikki raiteet ovat Fleischmannin Profi-sarjaa, eli niissä on muovinen ratapenger. Kaikki hyvää Fleishmann-laatua.
Kun Profi-raiteista ensin irrotetaan pieni sovituspala, ne sopivat suoraan yhteen myös vanhojen Fleischmann H0-malliraiteiden kanssa, samoin kuin kaikkien muidenkin tasavirtajärjestelmän "koodi 100" (= kiskon korkeus 2,54 mm) H0-raiteiden kanssa, ja matalampienkin kiskojen kanssa, kun käytetään sopivia kiskoliittimiä.

Fleischmannin "Magic Train" on ihanteellinen kokoluokka lasten leikkeihin, sillä junat ovat sopivan isoja (ja vahvoja) ja suoraan suomalaisista lelukaupoista on paljon ja helposti saatavana samassa kokoluokassa (1:43 - 1:45 - 1:48) suuri määrä erilaisia ja erilaatuisia autoja, työkoneita, figuureja ym. leluja, joilla saadaan aikaan mitä parhaat junaleikit lasten kanssa. Ja saahan näistä aikaiseksi myös "vakavan" H0e-kapearaidepienoisrautatien, jos sille päälle sattuu!

Kaupan päälle mukavaa tilpehööriä, mm. käsikäyttöinen nosturi, jolla on hyvä lastata puutavaraa ym. avovaunuihin, toimiva valo-opastin ym...

Hintapyynto 300 euroa koko läjä!

Nopealle ostajalle voidaan vielä antaa lisäbonuksena lapioon nojaava Puuha-Pete-figuuri, joka sopii hyvin veturin ohjaamoon!

Pieneen lisähintaan voin luopua myös seuraavista edellisten kanssa yhteensopivista junakamoista (kaikki vähän käytettyjä):

Kuvissa esiintyvä junaleikkipöytä (ilman jalkoja), jota on käytetty edellämainitun junakaluston kanssa. Koko 2,40 x 120 cm, lautakehys, päällä insuliittilevy, johon on helppo kiinnittää raiteet ym. rekvisiitta ja jota on myös helppo työstää, jos halutaan tehdä maisemaan vaikkapa joki tai satama.

Fleischmann raide-elementtejä, kiskot uushopeaa:
1 kpl 6660 Risteys 30 ast. (uusi)
3 pr. 6644 suoria vaihteita
2 pr. 6646 kaarrevaihteita
Kaupan päälle pieni läjä messinkikiskoisia suoria ja kaarteita

Pilz (nykyisin Tillig) raide-elementtejä, uushopea:
1 pr. 5452721/414/31 suoria vaihteita
1 kpl 5452721/414/37 Y-vaihde

Panen kuviakin esiin, kunhan saan ne ensin pienennetyksi sopivaan kokoon.

Junnailija
Halofooni: nolla-neljä-nolla-5465-kaks-kuus-viis.
Onko Mikkeliin mänijöitä? Juna män justiisa!